zaterdag 10 april 2010

Moord in Markant, Misdaad aan de Markt

Nederlands best verkopende auteur van misdaadromans komt naar Emmen. In café Markant is op 28 april 2010 een literaire avond met als thema: Moord in Markant, Misdaad aan de Markt.
Belangrijkste gastis René Appel (1945), taalwetenschapper en gevierd auteur van o.a. 'Loverboy', 'Doorgeschoten', 'Misdaad wordt gestraft' en vele, vele (meer dan 25 inmiddels) andere misdaadromans. Onlangs verscheen nog 'Twee Kanten'. Ook is Appel bekend geworden als scenarioschrijver.
Daarnaast misdaadverslaggever Rob Zijlstra (1963) van het Dagblad van het Noorden en auteur van twee delen 'Zittingszaal 14', een deskundige op het gebied van de Noord-Nederlandse dagelijkse misdaad- en rechtspraakpraktijk.

Muzikale medewerking wordt verleend door het koor Heerlijk Leed uit Emmen met enkele speciaal voor deze avond ingestudeerde misdaadliederen.

De presentatie van de avond is in handen van Joep van Ruiten en de avond wordt georganiseerd door Stichting Taalpodium Emmen (STEM).
· Datum: 28 april 2010
· Aanvang: 19.30 uur
· Plaats: Café Markant (aan de Markt in Emmen)
· Entree: gratis

Extra:
Primeur: voor het eerst voor het voetlicht het Light Verse Collectief LOFTROMPET met Rob Boudestein, Ben Hoogland, Gezienus Omvlee enTon Peters

Geen opmerkingen:

Een reactie posten